Wärdshuset Tavelsjö

Nära är gott!

 


Välkommen till vårt fina Wärdshus vid den vackra tavelsjön.

Vi älskar mat och tillagar den från grunden med bra och närodlade råvaror. Närproducerat och närodlat är vår grej och självklart försöker vi få tag i produkter som också är ekologiska.

Vi kombinerar god mat, bra service och en hemtrevlig atmosfär som gör att du känner dig hemma, även om du är långt hemifrån.

Vi har stort utbud på glutenfritt och mjölkfritt både när det gäller fika och mat.

Pubkvällar, After work eller bara en god middag? Det kommer bli verklighet snart. 

Fyller du år? Ska ni gifta er? Vi har festlokalen för er. Vi ordnar allt från dukning till diskning och städning. Kontakta oss för mer information och priser.


Vi tar också emot konferenser, konferensrummet har plats för ca 12 personer men möjlighet att sitta nere i vår restaurang finns också och då rymmer vi upp till 30 personer. 
Maten i vårt kök tillagas av fina, närodlade råvaror och hanteras med den kärlek den förtjänar. Vi serverar både vegetariskt/veganskt, allergianpassad eller "vanlig" mat - alla ska känna sig välkommen. 

.


Oavsett om du gör en utflykt för den vackra utsiktens skull eller om du vill fika eller äta gott, så finns vi här. Det finns något för alla- oavsett allergi eller specialkost.