Wärdshuset Tavelsjö

Nära är gott!

OM OSS

Från och med den 29 mars kommer Wärdshuset vara stängt tills nya entreprenörer tar över.

Efter tre år här tackar vi för oss och minns med värme de underbara dagar vi fått äran att serva fantastiska gäster här hos oss. Helt galna sommardagar där antalet gäster ökat för varje år, de fina sommarkvällarna med musik vid tavelsjön och de fantastiskt roliga pubkvällarna när hösten, kylan och mörkret krupit på. För att inte tala om de otroligt välbesökta veganska julborden som vi varit de enda i Umeåområdet att leverera i sådan skala. Minnesstunder, bröllop, födelsedagsfester och konferenser, ja listan kan göras nästan hur lång som helst. 

Vi kommer sakna mycket men ser nu fram emot vår nya framtid där vi satsar mer på vår catering www.snåttren.se  

Vi tackar ALLA gäster, leverantörer och hyresvärd för dessa år. 

Med värme från Carina och Mia

Är du sugen på att ta chansen att driva detta? Mer information kommer snart. 

Vi som driver Wärdshuset heter Carina Sehlström och Mia Jonsson Åkesdotter. Vi är två glada tjejer som drivs av vår kärlek till mat, fika och fantastiska möten med andra människor. 

Carina har stor erfarenhet av vegetariskt/veganskt och är själv vegetarian. Hon älskar att baka och trollar gärna fram fantastiska bakverk.

Mia knallar runt i skog och mark och söker svamp, älskar att laga mat till vänner och bekanta och provar gärna nya rätter och utmaningar. 

Vi är båda kunniga när det gäller allergener och brukar kunna trolla fram något så alla i sällskapet kan äta tillsammans oavsett allergi eller specialkost. 

Vi vill ha mat som är närproducerad och närodlad och i den mån den går, även ekologisk. Vi har fokus på NÄRA! 


 

SERVICE

Vi vill att våra kunder ska trivas hos oss, vi vill också att de som caterar mat hos oss ska vara nöjda. Därför har vi alltid personlig kontakt med alla och tar fram en meny som fungerar för just ditt sällskap. 

Vi är stolta över vårt utbud av glutenfritt och mjölkfritt  när det gäller fika och mat. Vi vill att alla ska kunna få något att stoppa i magen. 

TEAM

Vi är i grunden två som jobbar för er trivsel men tar ibland in glada och arbetsamma ungdomar och vi siktar alla på att ge dig den bästa servicen vi kan.