Wärdshuset Tavelsjö

Idyll nära stan!

Från och med den 29 mars kommer Wärdshuset vara stängt tills nya entreprenörer tar över.

Efter tre år här tackar vi för oss och minns med värme de underbara dagar vi fått äran att serva fantastiska gäster här hos oss. Helt galna sommardagar där antalet gäster ökat för varje år, de fina sommarkvällarna med musik vid tavelsjön och de fantastiskt roliga pubkvällarna när hösten, kylan och mörkret krupit på. För att inte tala om de otroligt välbesökta veganska julborden som vi varit de enda i Umeåområdet att leverera i sådan skala. Minnesstunder, bröllop, födelsedagsfester och konferenser, ja listan kan göras nästan hur lång som helst. 

Vi kommer sakna mycket men ser nu fram emot vår nya framtid där vi satsar mer på vår catering www.snåttren.se  

Vi tackar ALLA gäster, leverantörer och hyresvärd för dessa år. 

Med värme från Carina och Mia

Är du sugen på att ta chansen att driva detta? Mer information kommer snart. 

Sugen på konferens i vacker miljö?

Då har ni hittat rätt. 

Vi har plats för upp till 30 konferensgäster. Det lilla sällskapet på upp till 12 personer kan sitta på övervåningen och det större upp till 30 personer får sitta nere i restaurangen. 

På båda ställena finns storbildsprojektor och duk och wi-fi finns i hela huset. 

Varför inte börja dagen med en ordentlig frukost? Hos oss får ni hemlagad mat och nybakat bröd samt närproducerade och, i den utsträckning det går även ekologiska råvaror. Därefter har ni energi för möte hela förmiddagen innan ni bryter för lunch. Kaffe ingår självklart. På eftermiddagen serveras kaffe och kaka. 

Grundpriset för konferens med frukost/fm fika, lunch och em fika är 400 kr/pers ex moms (500 kr ink moms)

För de som vill bjuda sina anställda på middag efter konferensen är detta självklart inte ett problem. Vi har fullständiga rättigheter också. 

Vi hoppas också kunna erbjuda möjlighet till att prova långfärdsskridskor eller ta en tur på isen med spark. Kanske till och med prova på att pimpla?

Bastubad och bad i tunna kan också arrangeras, främst sommartid men ev också vintertid. 

Vi kan tyvärr inte erbjuda övernattning på Wärdshuset men ger gärna tips på platser i närheten att övernatta på och försöker ordna även transport vid behov.


För mer information och priser maila till:

wardshuset@tavelsjo.se 

En del bilder lånade på internet.