Wärdshuset Tavelsjö

Nära är gott!

Från och med den 29 mars kommer Wärdshuset vara stängt tills nya entreprenörer tar över.

Efter tre år här tackar vi för oss och minns med värme de underbara dagar vi fått äran att serva fantastiska gäster här hos oss. Helt galna sommardagar där antalet gäster ökat för varje år, de fina sommarkvällarna med musik vid tavelsjön och de fantastiskt roliga pubkvällarna när hösten, kylan och mörkret krupit på. För att inte tala om de otroligt välbesökta veganska julborden som vi varit de enda i Umeåområdet att leverera i sådan skala. Minnesstunder, bröllop, födelsedagsfester och konferenser, ja listan kan göras nästan hur lång som helst. 

Vi kommer sakna mycket men ser nu fram emot vår nya framtid där vi satsar mer på vår catering www.snåttren.se  

Vi tackar ALLA gäster, leverantörer och hyresvärd för dessa år. 

Med värme från Carina och Mia

Är du sugen på att ta chansen att driva detta? Mer information kommer snart. 

Går ni i bröllopstankar?

Vi kan ta emot bröllopssällskap på upp till 50 personer. 


I vårt grundpris ingår brudskålen, dukning, blommor på borden, buffé (vid ändring av innehåll kan också ändring av priset ske), personal och lokal till kl 01.00 och självklart städningen. Grundpriset är 500 kr/person.

Vi har alltid ett personligt samtal med brudparet och kommer tillsammans överens om hur dukning, mat och färgsättning ska se ut. Vi har fullständiga rättigheter och tillagar all typ av mat, specialkost och allergier är inte ett problem. 

Många vill ha vigseln i kyrkan men för de som hellre vill vara utomhus vid vår vackra Tavelsjö kan vi erbjuda lån av båge och tillgång till vår trädgård eller nere vid stranden för ceremonin. 


Vi älskar bröllop och vi vill att just ERT bröllop ska bli precis som ni vill ha det, vi ser fram emot kontakten med just er!